6. Yer Elektrik Çalıştayı
Sunuş ve Çağrı 2006 yılından beri elektrik-elektromanyetik konularında çalışan yerbilimcileri bir araya getiren Yer Elektrik Çalıştayları sırasıyla Boğaziçi, İstanbul Teknik, Ankara, 9 Eylül ve İstanbul Üniversiteleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Yer Elektrik Çalıştayları geleneksel olarak 2 yılda bir üniversitelerin jeofizik mühendisliği bölümleri tarafından düzenlenmektedir. Bu etkinliklerde bir araya gelen, akademisyen, öğrenci ve çeşitli kamu ve özel kuruluşlarda çalışan araştırmacılar arasında yoğun bir şekilde tecrübe ve bilgi paylaşımı gerçekleşmektedir. Kocaeli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü olarak 6. Yer Elektrik Çalıştayı’nı 23-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde Kartepe Park Otel’inde düzenleyeceğiz. Elektrik ve elektromanyetik konuları ile ilgilenen araştırmacıları, meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
PROF.DR. CENGİZ KURTULUŞ DÜZENLEME KURULU BAŞKANI